Min sommarbalkong

av | maj 29, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Idag tänkte jag visa Dig några glimtar från vår lilla balkong med hjälp av bilderna från förra årets upplaga, och nu börjar det ju bli hög tid att ta tag i årets sommarbalkong vilket jag hoppa kunna inspirera även Dig till med detta inlägget.
Det blev så himla fint med de nya vikväggarna av bambu, ja faktiskt över förväntan och dessa var prillans nya förra året och kommer vara på plats även i år.

Den svarta rullvagnen med växter och krukor är från förra året men du hittar en liknande variant i mitt collage nedan om du vill fixa stilen.
Jag älskar terrakottakrukor , härligt att mixa olika typer och former och ju mer nötta och använda de ser ut desto bättre.

 

Stol HÄR// Litet bord HÄR// Tappkran av glas HÄR

Rottingsoffa HÄR// Klappstol som finn i fler kulörer HÄR

Sittsäck från Fatboy HÄR // Rullvagn HÄR

Flätad hänggunga HÄR

Lanterna HÄR// Uppladdningsbar lampa HÄR

Balkonglåda avlång HÄR // Rund variant HÄR// Flätade korgar HÄR

Vattenkanna House Doctor

Där borta ser du en skymt av vårt stora olivträd som är inne på fjärde året på vår balkong och som nu inför förra sommaren fick en ny kruka storlek XL som jag hittade på Plantagen.
Utekrukorna hos Plantagen är verkligen fina och prisvärda, tycker jag.

Min vattenkanna av plast har tyvärr ett par år på nacken men spana in
denna fina designkanna eller varför inte denna i traditionell stil?

 

Också måste jag passa på att tipsa Dig om Guardian underhålls set för trädgårdsmöbler av alla träslag, ett set som innehåller 600 ml utomhus trä olja, 1000 ml ädelträ rengöring, 2 st påföringssvampar och en rotborste och finns
HÄR.

TIPS! Ta hand om dina utemöbler av trä i förebyggande syfte, alla utomhus möbler utsätts för stora påfrestningar under en säsong med både regn sol och temperatur skiftningar som bryter ner träets naturliga skydd.
Rengör man träet på djupet och tar bort mögelsporer och föroreningar som fastnat på ytan samt trängt in på djupet samtpåför olja efter rengöring så ger du ny näring till träet och skyddar ytan mot angrepp.

Till dig som gillar möbler av konstrotting vill jag tipsa dig om Guardian Poly Wash  som är framtagen speciellt för underhåll och rengöring av plast rotting möbler samt aint-wood liknande material.
Medlet rengör och skyddar materialet så att det inte alger, smuts och föroreningar eller liknande fastnar på plasten.

Jag har även fixat en liten bänk med hjälp av en avlång kruka + dess fat som jag lagt upp och ned som topp och därpå har vi placerat vår lilla portabla grill som är en så kallat osfri grill.

Ha en fortsatt fin kväll!

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Under my Sunbrella!

    […] jag både tipsat Dig om hur du inreder sommarens finaste uteplats med 25% rabatt, fixar den finaste sommarbalkongen samt lite tips om fina utomhuskrukor. I detta inlägget fokuserar jag däremot på fina parasoller […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *