Från slott till koja

av | maj 24, 2019 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Som kontrast till gårdagens Hemnet-span med lantlig charm och ganska nedtonad karaktär, kommer här dess direkta motsats, ja uttrycket ”från slott till koja” har nog aldrig passat bättre som beskrivning tänker jag.
En storslagen herrgård med gott om svängrum både inomhus och i den parkliknande sjötomten finns det hur mycket titt-godis som helst att ta del av, scrolla och kolla så blir du varse vad jag menar.

Storslagna, pompösa miljöer med Art Deco-känsla ”all over the place”, och en massa fina möbler och inredningsdetaljer från bla Svenskt Tenn.
Kulör och mönstermix, storslagna speglar och ovanliga takkronor osv finns att spana in.

Tappade räkningen på antal kakelugnar typ här!
Hessle Gård belägen utanför Stockholm vid Mälaren har genomgått en varsam renovering under de senaste åren har förutom huvudbyggnaden ett antal byggnader som ligger på den parkliknande tomten.

Det magnifika köket!

Ett av de många sovrummen!

Husets många badrum och toaletter är som övrigt något utöver det extra såklart och vill du se mer av detta så kollar du vidare hos mäklaren HÄR

Ett riktigt wow-objekt som du inte vill missa, fina bilder tagna av Adam Helbaoui och vill du se ännu mer av samma vara så skynda vidare till Mäklarhuset Innerstan som saluför detta lyxobjekt.

*Mäklarbilder Mäklarhuset

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *