Hej fina bloggvän!

Du som följer mig på Instagram har nog snappat upp att jag befinner mig på resande fot just nu, och där även lite sämre uppdaterat  här bloggen.
Jag har lagt upp lite klipp på Instagram men funderar på hur mycket tid jag ska ägna åter att visa upp resan, både här i bloggen och rörligt på Instastory, lite osäker på om det är intressant?
Jag vet av erfarenhet att det brukar vara väldigt många som avföljer på Instagram ordet blir för mycket av de varan och det är ju trist om det mottas på det sättet….
Bilden ovna togs iallafall på Kastrup igår, och jag har fått en del frågor på min outfit så tänkte svara på det idag.

Byxorna med vidd och knyt i midjan hittar du HÄR och dessa finns även i en randig variant HÄR, toppen är tyvärr gammal från Wera och även långkoftan verkar intressera så kika HÄR den finns både i min beiga och i svart.

Sandalerna från min packning som jag visade upp innan vi för är det otroligt många som undrat över och dessa hittas HÄR men som det verkar endast i butik och inte online samt i helt bruna, brun/vita samt min variant!
Bra pris och sitter jättebra på foten!

Vill du hänga med en sväng å min resa så kika HÄR

Ha en fortatt fin tisdag!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *