Bästa serietips!

av | mar 3, 2019 | Hemma hos Inredningshjälpen

Hej fina bloggvän hoppas du haft en fin söndag!

Jag har tillbringat min som så många andra framför Vasaloppet på TV i förmiddags, sen med ett Yoga-pass följt av en långpromenad och sen lite arbete på det, och nu väntar en skön kväll i soffan där bland plädarna där Affe redan tagit plats.
Enda smolket i bägaren är att jag är helt utan serie att kika på just nu, dvs det känns som varenda en bra serie som finns redan sedd, och hur trist känns inte det?
Nu är det ju säkert inte på det viset men jag hittar inget som lockar mitt intresse just nu, så här behöver jag verkligen dina allra bästa tips!!
Jag älskar ju familjedrama danska eller engelska krimserier osv och det för absolut inte var något övernaturligt eller något i fantasy-stil för det är inte alls i min smak hahaha.

Brist på serier javisst, men en välfylld godisskål som du ser, och en favoritskål som du hittar HÄR (adlink).

I veckan konstaterade jag att NU är det vår och då bytte jag ut alla ullplädarna mot plädar av linne som jag har flera stycken och faktiskt en helt ny tillkommen i en djuprosa nyans som du hittar HÄR
Kan verkligen varmt rekommendera dessa plädarna med slarvig franskant, så fina och bara att slänga in i tvätten och torktumla när det behövs, och de är lika fina tvått efter tvätt.

Ha en fortsatt fin kväll!

3 Kommentarer

 1. Anne-Lee

  Serietips: Good wife, Outlander-ge den ett eller två avsnitt-sen tar den sig, Dicte-dansk polisserie.

  Svara
 2. Liss Olsson

  Tycker om serien Saknad inte glömd som går på ettan lördag kvällar. Älskar engelska krim serier. Mvh Liss.

  Svara
 3. Eva

  Missa inte La casa de papel på netflix, oj va bra!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *