Viskosmattor med 30% rabatt

av | feb 28, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Mattan som en  inredningsdetalj i sig, ja en matta som man verkligen lägger märke till när man kommer in i rummet är något som vi ser allt mer av låt mattan ta plats i ditt hem och bli en framträdande inredningsdetalj!
Ju större desto bättre, och gärna en matta som sticker ut och tar plats snarare än något diskret som värmer under fötterna.
Vi ser både mattor med taktila mönster och mattor med djärva mönster och kulörer som nästan är att likna vid konstverk just nu men såklart även fina enfärgade mattor av bla viskos eller ull.
Och i samband med denna uppmaning vill jag tipsa Dig om att Åhléns from tors-sön i denna veckan lämnar 30% rabatt på deras fina viskosmattor som du hittar HÄR och som finns i flera olika kulörer och storlekar.

Sälgrå som överst i bild, ljusgrå/silver, mullvadsgrå eller varför inte en fin ljusrosa nyans som är jättefin tycker jag, och mattorna finns som sagt i olika storlekar upp till 300 x 400 cm vilket är en rejält tilltagen matta.
Mattan finns även i en rund variant HÄR vilket är jättefint att lägga under ett runt matbord eller soffbord samt inte minst om man vill skapa kontrast och mjuka upp ett annars ”kantigt utrymme.”

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *