Lite Livsnjut

av | feb 28, 2019 | Hemma hos Inredningshjälpen

Hej fina bloggvän hoppas att du har det fint?
Förlåt mitt tjat om att jag är krasslig men så här sjuk som jag varit/är av den här omgången av influensa var det länge sen som jag var.
Just nu räcker energin bara till det allra mest nödvändiga, jobba undan det värsta som måste göras och sen vila mig igen typ.
Känner mig som väldens tristaste bloggerska just nu med inte så mycket spännande att erbjuda…förlåt för det!

Senaste veckan har jag fått flera frågor angående mitt soffbord av mässing (adlink)n om det blir fläckar på det om det är tåligt osv så jag tänkte svara på de frågorna här.
Vi har fat vårt bord som kommer från Jotex och finns i två storlekar HÄR om du vill spanar in det närmare.
I mina ögon är det ett relativt tåligt bord då det levereras med hantverkskänlsa och patina dvs det finns redan lite skavanker och små fläckar på bordet från start, vilket jag tycker är charmigt.
Möbler som har detta blir extra användarvänliga tycker jag, och det blir lite lika hemskt när man sätter första fläcken på egen hand, hahaha.
För säg det soffbord som det inte blir fläckar på?
Ställ ett glas med vatten på vilket bor som helst utan att ha underlägg eller duk under ja då har du garanterat en en ring efter glaset efteråt ,man spiller, olyckor sker osv, det är ofrånkomligt.
Möbler ska kunna användas anser jag det ska inte vara utställninspjäser i ens eget hem som man är rädd ska bli förstörda….
Den välbeprövade regeln att ”ju mer rädd man är om sina saker desto längre håller de sig fina” gäller i stort sett när det gäller allt och uttrycket ”underhållsfritt” borde förbjudas tycker jag för det finns inget som är fritt från underhåll, alls.

Ljuset i tunneln måste ju finnas någonstans tänker jag, och unnar mig ett uns av livsnjutneri i soffan tillsammans med familjens livsnjutare nummer ett, nämligen Affe!
Senaste numret av My Residence, rosa tulpaner på mitt lilla bord och en liten skål med godis.

Ha en fortsatt fin torsdag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *