Ett sovrum att inspireras av

av | feb 28, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget är skrivet i samarbete med Ellos Home*

Sovrummet är väl utan överdrift hemmets viktigaste rum, en god natts sömn för att samla energi och återhämta oss så att vi är pigga och alerta när vi vaknar igen är ju hur viktigt som helst för att vi ska fungera och må bra.
Så, inred ditt sovrum med omsorg satsa på en riktigt bra och skön säng samt inred ditt sovrum med riktigt härlig feelgood känsla.
Sovrummet som jag ska visa dig idag är fint stylat av Ellos Home och i samarbete med dem vill jag även passa på att göra dig uppmärksam på deras sovrumskampanj med upp till 30% rabatt som pågår just nu med en massa fina erbjudanden att ta del av.
Spana förresten in den sammetsklädda stolen som skymtar fram i bild en fin nyhet som du hittar HÄR och finns i två olika nyanser.

Ett sovrum med härlig hotellrumsskänsla där väggpanelerna av mörkt trä fungerar som sänggavel dessutom, väggpanel kan man bygga ganska enkelt (har jag hört hehehe) om man inte har lyckan att ha detta i sitt hem.
Bädda med fina lyxiga textilier som tex bäddset av satin med lager på lager av olika varianter av bäddset och toppa det hela med ett riktigt fint överkast av sammet och några decokuddar samt inte minst placera en mjuk och skön matta en bit under sängen.

Fixa gardinstilen som man ser på hotellrum med en skir gardin tillsammans med en mera ljusdämpande gardin som man kan dra för efter tycke och smak.

Sängbord HÄR och sänglampor är viktiga detaljer i ett sovrum, den fina bordslampan med träfot hittar du HÄR, och är man mera trångbodd så satsar man kanske hellre på väggfästa armaturer som du hittar HÄR ,som också funkar fint som sängbelysning.

Satsa på lite fina detaljer i ditt sovrum som tex en tjusig spegel eller varför inte de fina bokstöden med papegojor ovan i bild som du hittar HÄR.

Skulle du mot förmodan inte ha blivit inspirerad av dessa bilderna, så kika gärna HÄR för fler inredningsstilar att ta del av innan du skrider till verket i ditt eget sovrum.

Lycka till!

1 kommentar

  1. Ida

    Åh herregud, vart kommer den vackra tapeten ifrån som är på bilden med bokstöden? Drömmen!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *