*Inlägget innehåller annonslänkar*

Här hos mig i bloggen blir det ofta en del tips om olika inredningstrender, trendkulörer osv och det där kan man ju ta med en nypa salt om vill, inte minst eftersom det just nu verkar vara trendigt med stort sett alla olika stilar som man kan komma på..
Mitt bästa råd oavsett vad trenderna pekar på,  är att försöka hitta sin egen stil och skapa ett hem som man verkligen trivs i över lång tid.
Så, kika gärna på trender och mer specifika inredningsstilar och plocka sen russinen ur kakan för att skapa DIN egen personliga stil.
En lugn och neutral bas som man utgår ifrån och därefter kan förändra med hjälp av mindre inredningsdetaljer och textilier är ett bra knep att ta till det funkar i alla lägen.
Skulle du efter att ha läst detta fortfarande känna dig osäker på vad jag menar, så ta en stund och fundera på vad ordet HEMTREVLIGT betyder för dig, det är nämligen det i grund och botten som är det viktiga anser jag.
Nedan har jag satt ihop lite inredningsinspiration med en mix av allt möjligt och egentligen är den enda gemensamma nämnaren just kulörschemat, och vips så känns det som om det hör ihop trots allt.

Lycka till!

En ”väldressad säng” gör hela sovrummet, så starta med en fin sängkappa HÄR ett fint bäddset av god kvalitet och avsluta sen med ett fint överkast och matchande decokuddar.
Överkastet ovan HÄR med 50% rabatt och samma rabatt för matchande decokudde.
Ovan i bild ser vi även den fina bordslampan med 25% rabatt

Sammetsgardiner med dubbel bredd HÄR och fler kulörer // Tapetnyhet Nippon Pine

Tavla HÄR // Krukan Cloudy // Bokstöd Ananas HÄR

Takkrona (obs sista kvar) HÄR // Takpendel textilklädd ellipse Watt & Veke

Sammetskudde med tiger och tofsar HÄR

Golvlampa nyhet HÄR

Soffa med sammetstextil HÄR// Djupstoppad divan klädd i sammet

Mönstrad matta med tjock lugg en nyhet HÄR

Sittpuff med leopardmönster HÄR

Bistrostol HÄR

Mönstrad decokudde från Mimou HÄR // Kunde med strukturmönster HÄR

Sist men inte minst vill jag tipsa dig om mysfaktorhöjaren i form av en hitte-på-öppenspis som du kan möblera ditt hem med utan installationer.
Så fint och dekorativt dessutom så många likes på denna som jag själv har i min hall som du kanske vet och just nu är denna nedsatt med 25% rabatt HÄR.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *