Hemnet-span på Köpmangatan 5

av | feb 12, 2019 | Veckans Hemnet-favorit

Idag vill jag visa dig ett jättefint Hemnet-span som jag hittade idag under min lilla sightseeing tur på nyss nämnda sajt.
Ett helt nyutkommet objekt beläget i Gamla Stan i Stockholm och med denna location förstår man ju direkt att det är ett gammalt hus från svunna tider med en rad attribut som minner om detta.

Kolla bara in kakelugnen ovan en smått unik pjäs med fåglar på!

Bostadens kök är charmigt och litet, men det känns förlåtet när det är så pass fint och har fönsternischer to die for !
Adressen för detta span är Köpmangatan 5 mitt i gamla stan och faktiskt Stockholms äldsta gata.
Själva huset är en kulturhistoriskt intressant fastighet från 1600-talet med bevarade originaldetaljer som handmålad och fungerande kakelugn, höga paneler, dörröverstycken och djupa fönsternischer och inte minst en takhöjd på 3,20 m.

Vill du spana in ännu fler bilder från denna bostad så skynda vidare till Wrede Fastighetsförmedling som saluför objektet.

Just detta objektet är inte så lätt att skapa ett ”Fixa Stilen” inlägg till känner jag då det är merparten vintagemöbler osv som finns i inredningsväg, men vill du spana in tidigare Fixa Stilen inlägg som brukar vara riktigt uppskattade så kika HÄR

*Mäklarbilder Wrede

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Inredningsnyheterna v.07

    […] Hemnet-span här hos mig blev en fin sekelskiftespärla som du kan kika på i dess helhet HÄR, en bostad inrymd i en fastighet från 1600-talet och med en av Stockholms äldsta gator som […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *