Marbodal Arkitekt Plus Beige

av | feb 6, 2019 | Veckans Inredningsnyheter

Nu avlöser den ena fina köksnyheten den andra, jag har ju redan visat dig vårens lanseringar hos Kvänum och Ballingslöv och nu är det dags att spana in senaste nytt hos Marbodal.
Med inspiration hämtad från årets trender med jordnära och dämpade toner släpper nämligen Marbodal nu en ny beige kulör när det häller köket Arkitekt Plus, och i centrum står lugn, harmoni och monokromt.
En lugn och enhetlig bas gör ju det så mycket enklare att lyckas med sin inredning, och det har man tagit fasta på här!

Smarta lösningar för köksförvaring såklart, både i lådor och skåp samt med hjälp av metalskenor där man kan hänga sådant som man vill ha framme och bli en del av inredningsdetaljerna i köket.
Den matta sandfärgade kvartskomposit-bänkskivan heter Beach Clay och denna gifter sig oerfekt med den beiga kulören på luckorna. Tillsammans bidrar de till ett mjukt och naturligt intryck som också gör det lätt att få köket att passa väl med andra rum i hemmet.

 

 

Jättefina bilder och lite igenkänning från när pressbilderna från String damp ner här hos mig, ja även de körde ju all in när det gäller monokromt beige och jag dristar mig till att påstå att beige är det nya vita 2019.

*Pressbilder Marbodal

Bilderna är stylade av Lotta Agaton och fotograf Pia Ulin.

 

2 Kommentarer

  1. Beige kitchen by Marbodal - COCO LAPINE DESIGNCOCO LAPINE DESIGN

    […] Styling by Lotta Agaton, photographed by Pia Ulin, first seen on Inredningshjalpen […]

    Svara
  2. Inredningshjälpen » Inredningsnyheterna v.08/2019

    […] Under våren 2019 visar Marbodal upp två kök med fokus på hållbarhet, det Svanenmärkta köket Arkitekt Plus Ek samt kulören Mellangrå på luckan Form, som visar att det gråa köket har kommit för att stanna. Köket är Svanenmärkt och den nya färgen Mellangrå finns tillgänglig på luckorna Form, Fagerö och Lindö. Fler fina nyheter från Marbodal ser du HÄR […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *