Hästen i samarbete med Lars Nilsson

av | feb 6, 2019 | Mässor, Stockholm Design Week 2019

Hej fina bloggvän!
Jag börjar detta inlägget med en ursäkt, det blir ju lite sådär med bloggandet när jag är iväg på mässor som jag är just nu i och med Stockholm Deign Week 2019.
Det är så mycket som händer och sker från tidig morgon till en kväll både med själva mässan pressevent och kvällsmingel, och då gäller det ju att prioritera det just nu.
Sen undrar jag lite över vad/hur mycket du vill att jag ska blogga om själva mässan?
Är det kul att kolla på mässbilder tycker du eller räcker det med det jag visar på Instagram via stories HÄR där jag har samlar allt i en mapp som heter SWD2019 så kolla där så ser du allt!
Kommentera gärna för jag är själv väldigt kluven.

Ikväll vill jag dock via dig lite bilder från den härliga presslunchen om jag var på i måndags som arrangerades av Hästens och som inte behöver någon närmare presentation i sig.
Lunchen hölls ute på Skeppsholmen i den före detta kyrkan där, som numera gjorts om till Eric Ericson Hallen, men lika magiskt vacker för det.

Anledningen till presslunchen var lanseringen av det nya samarbetet med mode- och textildesignern  Lars Nilsson som nyligen gjorde den prisbelönta kollektionen Capri för Svenskt Tenn, som står för designen av de nya bäddseten med mönster och rosa toner som du ser här ovan.
Den fina stylingen i samband med presslunchen var gjord av ingen mindre än Lo Bjurulf om hade lyckat skapa härlig vårkänsla som kontrast till vinterkylan utanför.

Jag hamnade vid bästa bordet i vanlig ordning och fick sällskap av Helena Lyth , Katarina och Jannice som driver Stilsnack tillsamman och bloggar var för sig, Susanne Nordström , duktiga stylisten Lo Bjurulf som jag nämnde nyss bästa Svante Öquist som jag lånat bilden ovan av och som bloggat så fint och hjärtligt HÄR om eventet.

Också kommer vi till maten!
Röding med asiatiskt touch, ja lite om sushi med riset under själva fisken och så vackert presenterat.
En lunch som var SÅ välgenomtänkt från start till mål och där Emilia de Poret som är ambassadör för Hästens var moderatorn och samtalade med Hästens ägare och inte mint designern Lars Nilsson.

Även sista bilden har jag lånat av Svante en fin vän i inredningsbranschen och om är poserar fint tillsammans med Lars Nilsson.
Och sit men inte mint vll jag även tacka Grand Relations som var arrangör för lunchen, det är alltid ett nöje att komma på era tillställningar!

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Inredningsnyheterna v.06 /2019 direkt från Stockholm Design Week

    […] Jag kör mitt svep i nån sorts kronologisk ordning och inleder med veckans första pressvisning som arrangerades av Hästens för att visa deras nya sängkläder i samarbete med mode- och textil designern Lars Nilsson. Läs mer HÄR […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *