Outfit till galafesten…

av | feb 3, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

På måndag går den årliga designgalan Elle Decoration Swedish Design Award av stapeln, och tanken är att jag ska gå om jag nu inte fegar ur eller så på grund av att jag inte kan bestämma mig för vilken outfit jag ska ha?
Jag känner mig alltid så osäker vid sådana här tillfällen, och oftast blir det att jag smyger in svartklädd för att inte sticka ut från den breda massan…nedan klänningar är ju fina…kanske något i stil med det skulle funka?

Svart glittrig klänning med slitz HÄR

Kort klänning med volang upptill HÄR

Blommig maxiklänning HÄR// Kort rosa klänning HÄR

Svart långklänning med hög hals HÄR// Svart kort och glittrigt fodral HÄR

Svart kuvertväska HÄR på REA // Rosa tofsörhängen HÄR // Rosa scarf HÄR

Örhängen med snäckor HÄR // Halsband HÄR// Diadem HÄR

Hårsnodd i sammet HÄR

Rosa pumps med liten volang över foten med 25% rabatt // Pumps med ankelrem HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *