IKEA Sommar 2019

av | jan 23, 2019 | Veckans Inredningsnyheter

Idag damp det ner ett pressmeddelande från IKEA med deras sommarnyheter för ett härlig utomhusliv sommaren 2019 och dessa nyheter tänker ja att det kan vara uppfriskande att visa upp så här mitt i vinterslasket som råder just nu.

Sommarnyheterna 2019 erbjuder i vanlig ordning ett brett sortiment för livet utomhus med utemöbler och strandmöbler i olika stilar och material, sommartextilier, solcellsbelysning, porslin, grill- och picknickutrustning, krukor och trädgårdsredskap.

Årets sommarnyheter är dels färgstarka och lekfulla med grafiska mönster signerade Lotta Kühlhorn och Malin Unnborn i samarbete med Textilgruppen & Papperian läs mer om samarbetet HÄR, ett sortiment som andas sol och semester, men även mera avskalade och naturnära för dig som fördrar den stilen framför den förstnämnda.

Bland möbelnyheterna finns prisbelönade HAVSTEN soffa i ny orange kulör och stilrena BRUSEN soffa med mjuka linjer signerade Ola Wihlborg. Samma formgivare har också designat stilsäkra PRÄSTHOLM bänk med ryggstöd och rustika STACKHOLMEN pall av akacia med flätad sits.

*Pressbilder IKEA

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Inredningsnyheterna v.04 /2019

    […] ut ett pressmeddelande med deras utemöbler och inredningsdetaljer för en härligt utomhusliv Sommaren 2019 Vill du se mer från denna kollektion som även innehåller en hel rad färgglada nyheter kan du […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *