Framme i Paris

av | jan 20, 2019 | Maison & Objet 2019, Mässor

Hej fina bloggvän ,hoppas att du haft en fin söndag!
Dåligt uppdaterat här i bloggen idag men det har sin naturliga förklaring, jag flög nämligen till Paris i morse och for från flygplatsen direkt ut till Maison & Objet.
Du som följer mig via Instagram har sett att jag uppdaterat ganska flitigt via min story idag, så om om det varit dåligt på bloggfronten så har det kompenserats med filmklipp där.

Dagen idag har vi tillbringat i Ethimo’s monter, Ethimo är ju ett italienskt designvarumärke för utemöbler som vi har agenturen för i Sverige, Norge och Finland.
Nu var det nästan ingen nyheter sedan de ställde ut i Milano 2018 utan nyheterna presenteras i Milano i april under Salone del Mobile i vanlig ordning.
Årets stora nyheter som kommer ut till försäljning i Sverige är gruppen som jag sitter i ovan som heter Grand Life och är designad av Christophe Pillet och även belysningserien Lucerna och Pharos designade av Luca Nichetto

Idag passade jag på att inviga mina nya och supersköna mockaboots med en liten lagen gåvänlig klack och så sköna att det känns som om man går på moln.

Dessa fyndade jag med 50% rabatt HÄR (adlink)ett mycket lyckat köp!

Imorgon väntar en heldag på mässan då jag ska plöja ett antal gigantiska hallar för att spana in senaste nytt på marknaden, av det jag såg i förbifarten idag så finns det massor att spana in och även specialutställningen som årets designer Sebastian Herkner har gjort ser spännande ut.

Sen for vi in till stan och checkade in på en favorit i repris nämligen designhotellet Hotel de Nell där vi bodde vid senaste vistelsen i Paris.
Så härlig att vara tillbaka och dessutom blev vi dubbeluppgraderade och på rummet väntade champagne….en bättre söndag helt klar och vill du se det hela live så kikar du HÄR.

Ha en fortsatt fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *