Ny agenda nya mål

av | jan 8, 2019 | Livet

Hej fina bloggvän hoppas att du har det bra.
Idag återkommer jag  till temat nystart och det nya året som ligger framför oss och lite kring mina funderingar i samband med detta…
Vill man så kan man ju köra på i samma invanda hjulspår och köra ännu ett varv med samma inslag av mässor, pressvisningar, event osv som förra året för snart drar samma cirkus igång igen , eller också…

…kan man slå av en smula på takten och göra annorlunda, valet är ju faktiskt mitt.

Jag känner mig kluven,å ena sidan älskar jag att resa och besöka mässor osv för att spana in den senaste designen och nyheterna men å andra sidan känner jag att det kanske gått lite på slentrian den senaste tiden och det har inte riktigt engagerat mig utan mest gjorts eftersom det ska så vara och eftersom jag gjort det så förut…
Sen undrar jag vad Du som läser bloggen tycker? Gillar du inslagen från mässorna eller tycker du att det är trist att kolla på och hellre vill se mer av något annat?

Så glad för min mina almanacka som jag fick i julklapp av Bookbinders Design.
Så old fashion i denna digitalvärld vi lever i, men jag är nog lite gammaldags så det passar mig!

Slå av på takten ja, jag känner att jag behöver hitta en bättre balans i livet i på något sätt fråga mig inte hur för det vet jag inte ens själv…eller rättare sagt så vet jag nog svaret på frågan men inte riktigt hur jag ska få ihop det i slutändan…

Träna mer, äta bättre få till bättre sömnvanor osv och kanske någon slags terapi för att sluta ställa så höga krav på mig själv…

Arbeta mindre och ge sig själv mera tid och andrum mellan varven låter ju väldigt bra men hur gör man detta utan att förlora inkomst osv? Den biten nämner ingen av all dem som hävdar att de ska göra just detta..och ett litet mysterium för mig hahaha.

Ha en riktigt fin kväll och dela gärna med dig av egen erfarenhet och funderingar i ämnet.

 

4 Kommentarer

 1. Ann

  Jag följer med på resan oavsett vart den leder.
  Varmt tack för fin och proffsig inspiration under 2018!

  Svara
 2. Ebba

  Jag tycker det är roligast att läsa mer om dina tankar o ditt liv o så, ja lite mer privat kan man säga 🙂 går endast in här om jag ser på insta att du hintar om nått privat 🙂

  Svara
 3. Carina

  Hej Anette,
  Gillar verkligen att du blivit mer personlig i bloggen och bra att du tänker igenom innehållet. Jag tror att du kan göra fina sammanfattningar av mässorna utan att flänga runt på alla men förstår att du är kluven då du gillar att resa men måste orka med. Lyssna till ditt hjärta det är viktigast att du gör det du känner starkast för och ta hand om dig. Kram!

  Svara
 4. Alexandra

  Jag känner igen mig så mycket i det du skriver! Hur gör alla för att trappa ner och ta sig tid till det ena och andra UTAN att förlora för mycket pengar?! Det kostar trots allt att leva tyvärr.
  Skulle du inte kunna hoppa över ett par mässor och se hur det känns för dig? Jag, personligen, har inte mässrapporteringen som en favorit. Jag tycker mycket om allt annat!!!
  Ha det fint nu:-)

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *