Separationsångest

av | jan 6, 2019 | Hemma hos Inredningshjälpen

Hej fina bloggvän!
Söndag sista lediga dagen efter en lång jullovsledighet för många och den känslan känner man ju igen, lite ångestladdat och halvdeppigt kanske..
Känslan av att man ska tillbaka till de gamla invanda vardagsrutinerna med tider att passa, tidiga morgnar och snabba frukostar istället för sovmorgon och långfrukost…ja listan kan göras lång..
Just den där biten slipper ju jag eftersom jag jobbat på som vanligt i stort sett och styr ganska bra över min egen arbetstid, dock lider jag av lite annan separationsångest…

…jag har nämligen svårt att på riktigt göra slut med julen eller kanske inte julen i sig utan snarare myset som bla Moravia Stjärnan sprider här hemma.
Så, när allt annat packats ner här hemma och julen städats ut så fick denna stanna kvar ett litet tag till.

Också hamnade hjortarna på bordet istället för inne i skåpet, även dessa är jag så himla förtjust i och håller undan så länge som möjligt med att plocka bort dessa.
Hjortar i sig är ju inget som har med julen att göra… ja lite så tänker jag.

Njut nu av söndagen fina vän, och om du känner igen känslan som jag beskrev i min inledning så skaka av dig den genast, du vet ju att allt har sin tid och snart känns allt toppen igen och rutiner och vardagslunk är minsann inte det sämsta!

Kram

2 Kommentarer

 1. Martina

  20 dag knut är inte förrän nästa söndag så du kunde ju haft kvar julsakerna en vecka till. Känns som ingen influencer vet varför och när man firar jul, trettonhelgen var ju då de vise männen kom fram med gåvor till Jesusbarnet men då har de flesta slängt ut julen för länge sen (du höll ju ut ovanligt länge;).
  Du har ett jättefint hem m eller utan pynt!

  Svara
 2. Catarina

  Även stjärnor finns ju när det inte är jul, så jag låter mina hänga kvar ett tag till, även efter tjugondag knut då julen dansas ut ⭐

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *