Gott Nytt 2019!

av | dec 31, 2018 | Livet

 

 

Hej fina bloggvän hoppas att du har det fint!
Årets sista dag med allt vad det innebär är här och om några timmar stänger vi dörren till 2018 och blickar framåt mot 2019.
Ett helt nytt år som ligger orört framför oss och som förmodligen kommer att gå i samma rasande fart som det år som passerat, tiden tenderar ju att springa på allt snabbare ju äldre man blir känns det som.

 


Jag har läst på sociala medier att det är fler än jag som tycker att 2018 var ett år som kanske inte var det allra bästa….ett år med mycket som inte blev så som man önskade och hade hoppats på.
Jag önskar mig inget storslaget eller så av 2019, och ja inget kommer gratis det vet jag av erfarenhet,  men lite mer lugn och ro, framförallt för själen och tid att bara vara jag står högt upp på min önskelista.
Orosklumpen som jag burit inom mig under det gångna året får gärna flyga all sin kos när klockan slår tolv…

Njut av kvällen och känner du dig ensam så finns det alltid en plats för Dig här hos mig!

Kram

 

2 Kommentarer

  1. Pernilla

    Önskar dig ett Gott Nytt År och att din orosklump flyger all sin kos. Pernilla

    Svara
  2. Britt-Marie

    GOTT⭐️NYTT⭐️ÅR ✨

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *