Årets sista Hemnet-span

av | dec 30, 2018 | Okategoriserade

Fina Hemnet-span är ju ett återkommande uppskattat inslag här i bloggen, ibland blir det flera i veckan eller nästan inga alls, som nu när det blivit lite glesare utbud under julen.
Idag har jag dock hittat en fin bostad som jag vill visa Dig, och detta blir därmed årets sista Hemnet-span här hos mig!

Älskar färgskalan och inredningsstilen med internationell karaktär som genomsyrar hela denna stylade våning med adressen Nybrogatan 19.
En våning  som ingår i nyproduktionsprojektet med samma namn i regi av Oscar Properties.
Soffan Dandy från Massprodutions är ju bara så fin och älskar även när man lägger ett långhårigt fårskinn över en stol eller pall…

När jag ser bilder som dessa blir jag så sugen på att starta om från ett blankt blad, ja flytta till något nytt oh annorlunda och börja inreda hemmet från noll med betydligt mindre saker än vad det är i mitt hem just nu.

Känner du igen dig i den känslan eller tänker du, nej usch vad trist och tomt det ser ut….

Helt gudomlig fåtölj, vem skulle inte vilja ha denna i sin ägo?

Vill du se mer av denna bodstad och övriga bostader i samma bostadsprojekt så skynda vidare till ESNY som förmedlar dessa.
Köpläge dessutom eftersom man erbjuder 10% rabatt på köpesumman samt 2 års avgiftsfritt boende just nu…

*Mäklarbilder ESNY

1 kommentar

  1. Britt-Marie

    Angående din fråga kan jag svara att jag har prylbantat och det är så vilsamt för ögat – och själen- att inte ha belamrat med saker. Men det gäller mig. Vi tycker alla olika! Gott nytt år!✨✨✨

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *