Still Christmas

av | dec 27, 2018 | Hemma hos Inredningshjälpen

Julen får vara kvar ett tag till här hos mig, jag pyntar ju inget överdrivet förutom julbelysning och julblommor, och med detta sagt så tänker jag att dessa ting kan få lov att stanna kvar ett tag till..
Via Instagram har jag sett att man städar ut julen och välkomnar våren med krispiga tulpaner idag….suck…ibland känns det som om mänskligheten vill stressa sönder hela tillvaron totalt.
Det är helt tokigt när man tänker efter, det är inte vår i december, men samtidigt känner jag att jag dras med och får lite dåligt samvete för att jag inte gjort samma…

Lite flummiga funderingar från mig idag det blir ofta så när tanken får löpa fritt.
Önskar Dig i vilket fall som helst en riktigt fin kväll och om du har lust får du gärna tipsa mig om några bra serier att kika på.
Jag försökte mig på både den nya miniserien med Hugh Grant på SVT Play och Jägarna på C More, men dessa föll mig icke i smaken…jag älskar nog mest amerikanska serier som känns så där helylle och även danska och engelska kriminalserier.
Har tex nyss sett 4 säsonger av Scott & Bailey på SVT Play som är hur bra som helst, och även Stockholm Rekviem på C More kan rekommenderas.

1 kommentar

  1. Kari

    Hej, har du sett Det som göms i snö , på Viaplay ? Den är skriven av Leif gw och är riktigt bra.
    Jag stressar inte heller ut julen, 20-dag knut dansas julen ut.
    Tack för en mysig blogg❤️

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *