Njuta av lediga dagar

av | dec 26, 2018 | Jul

God Fortsättning och vad roligt att du tar dig tid att kika in här hos mig, det betyder verkligen hur mycket som helst för mig ,det hoppas jag att du vet.
Utan Dig blir det ju ingen blogg, för vad skulle vitsen vara att blogga alls om det inte fanns någon som ville ta del av det hela?
Jag hoppas att du njuter av lediga juldagar och har det riktigt mysigt precis som jag, ja i detta inlägget ser du ju ungefär hur myset ter sig i detta hem.

Fina Moravia stjärnan som jag haft i några år nu och som jag tycker är den finaste julstjärnan av de alla ,en stjärna med gamla anor och som fortfarande står sig så väl i vår tid.

Älskar ju som du vet allt som är i sekelskiftesstil, patina och allt det där!

Alladin-asken hör ju julen till….eller? Jag personligen kan inte förstå hur man kan förstöra ett vinnande koncept och byta ut alla de goda bitarna mot smaker som lime, jordgubb och andra ”konstiga bitar” hahaha…är nog lite konservativ ibland och vill att saker och ting ska vara så som det var förr…

Mellandagarna har ju en viss sorts lunk som kommer automatiskt det är inpräntat på något sätt och jag som är ganska traditionell av mi blir faktiskt sjukt stressad av sociala medier vid dessa tillfällen när jag ser hur man städar ut julen redan nu för så var det inte förr…

Vad tycker du? Känner du samma fler har du tagit till dig den nya stilen med en massa jul under hela december och sen ska allt bort direkt efter julafton typ?

Stor KRAM

1 kommentar

  1. Eva

    Jag älskar att ha julen kvar så länge som möjligt. Känner nästan sorg i år när vi måste packa ner den trettonhelgen då vi börjar en köks-och sovrumsrenovering den 7 Jan. Om inte granen barrrar brukar den få vara kvar till helgen efter tjugondaknut.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *