*Inlägget innehåller annonslänkar*

Juldagen.
För de flesta av oss är denna dag en av de mysigaste dagarna på året då man mest myser omkring hemma och inte gör något speciellt alls.
Äter rester av julmaten varvat med julgodis och clementiner och dricker julmust och glögg tills det bubblar i magen hahaha ja ungefär så på pricken har vi det här hemma idag.
Myser runt i skönaste tröjan av cashmere och tossorna

Kolla in min julbukett den går minsann inte av för hackor, och nästa gång jag visar upp mig på bild med något i famnen så är det nog min nya fina designlampa som jag beställt i julklapp till mig själv idag.
Min drömlampa Mini Pipistrello som just nu är nedsatt med 30% rabatt HÄR. (adlinks)

Ut på tur aldrig sur i de fina hundtäckena från Barbour och min tröja finns en liknande variant HÄR och de vita tossorna på REA.

Så önskar jag Dig en fin fortsättning på julen skriv gärna en hälsning om du har lust och berätta om din jul och vad du hittar på, det tycker jag skulle vara jättekul att få ta del av lära känna dig som läser lite bättre osv.
Och är du ensam nu under julen så ska du veta att det är alltid öppet här hos mig, ja på nätet finns det plats och gemenskap för alla.
Jag har själv varit både ensam och ledsen under julen vid flera tillfällen och vet hur ont det kan göra att vara ensam just då.

Kram

1 kommentar

  1. Maria

    God fortsättning Så mysigt ni har det☺️. Har precis som du varvat god julmat med godis och annat gott och tänkt på hur bra vi har det Kram Maria

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *