Så himla härligt

av | dec 14, 2018 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*Inlägget är skrivet i samarbete med Himla*

Hej fina bloggvän, det är fredag och hur himla härligt är inte det?
Bästa dagen i veckan och jag ser fram emot helgen efter en hektiskt arbetsvecka med en massa slutspurtsarbete inför julen.
Julen ja, nu stökas det och fejas så det står härliga till hos alla och en var, och på söndag är det dags att tända det tredje adventsljuset.
I helgen ska jag ladda batterierna och inte göra så mycket alls förutom att jag ska göra lite fint i sovrummet, och ovan i bild ser du ju att jag har laddat för fullt med textilier och julblommor!

Textilvarumärket Himla är ju som du kanske vet ett av mina favoritvarumärken när det gäller textiler, och i samarbete med dem har jag nu fått välja ut mina storfavoriter ur deras höstsortiment.
Och inte nog med det, jag har även en rabattkod till Dig, INREDNINGSHJÄLPEN som ger dig 20% rabatt på hela deras sortiment (ej REA/Outlet) från idag  t om den 21 december.
Ett perfekt tillfälle för dig som vill göra fint hemma nu inför julen eller kanske shoppa dina julklappar, mjuka klappar är ju de bästa,inte sant?

Jag har ju berättat och pekat på att mullvadsgrått är trendigt som bara den, och just så är denna fina församling av textiler i sammet, linne och ull, fast Himla har döpt kulören till Mother of Pearl, och det låter ju helt klart trevligare än mullvad
Den stora nyheten är det helt klart det underbara överkastet med ovansida av mjuk sammet och en baksida av bomull, så tjockt och lyxigt att det måste upplevas.
Bäddsetet är The Strip av tvättat linne som kom förra året men som nu kommit i en ny fin kulör som heter Chalk.

Sen måste jag även tipsa dig om Himla’s Outlet, där hittade jag det fina quiltade sidenöverkastet i Off White som jag har i andra kulörer sedan tidigare, ett riktigt kap!

Halloj!

Kan vi  kika lite närmare på ULLPLÄDEN med hundtandsmönster?
Jag tror att jag visat den förut här i bloggen, men den tål att visas igen för den är så fin och nu min….eller Affes??

 

Affe som älskar att mysa i en filt tyckte att den var hur härlig som helst som du ser, bästa myset som finna att svepa in sig i en skön filt.
Jag återkommer lite senare med lite bilder när det hela är på plats i sovrummet, och glöm nu inte bort rabattkoden INREDNINGSHJÄLPEN 20 när du shoppar loss hos Himla!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *