Fint ska fint ha

av | dec 11, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Om du precis som jag har hund så förstår du nog utan vidare förklaringar vad jag menar när jag säger att man köper julklapp till sin bästa vän… så är det bara och i detta inlägget tänkte jag visa några fina exempel om du inte riktigt vet vad du ska köpa.

Förra året fick hundarna nya fina hundskålar i keramik från Mateus som du hittar HÄR och denna finns även med en grön kant upptill HÄR om du föredrar det.
Nu är väl Affe & August i ärlighetens namn mer intresserade av det som serveras i själva skålen, men dessa är så fina att ha framme och inga typiska hundskålar som oftast är ganska fula.

Fina gubben som alltid tycker att han får alldeles för lite mat och godis!

Hundsäng Fatboy HÄR // Hundbädd HÄR

Halsband HÄR // Koppel HÄR

Hundben med teddy HÄR

Två hundskålar i ställning vatten / mat  HÄR

En fin hundsäng som den som August fick låna då vi bodde på Hotell Pigall i Göteborg, sådana hittar du HÄR i flera olika varianter och en variant är faktiskt på REA

Hundtröjor!

Ett måste när det är kallt så att inte hundarna fryser om ryggen när de går på promenad, ja tänk dig själv att gå ut utan jackan i vinterkyla.
Tröjorna ovan hittar du HÄR och killarna har dessutom tjockare jackor från Barbour som du kan köpa HÄR och det finns dessutom en hundsäng som matchar stilen HÄR
I år funderar jag på att slå till på denna super coola designervariant, vad vad tror du om det?

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *