*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggvän.

Kikar in här ikväll för att visa dig några personliga favoriter som förgyller mina dagar, ja sådant som jag verkligen gillar och alltid använder i min vardag, sånt där som ”bara finns där” och gör vardagen lite härligare…ja du förstår nog vad jag menar..
Tog bilden ovan i förbifarten tidigare idag inte bästa bilden men det bjuder jag på för tröjan som jag har på mig bor jag i nu tillsammans med de slitna favvojeansen som blivit en vardagsoverall skulle man kunna säga….
En liknande tröja hittar du HÄR och är du snabb kan du köpa denna med 40% rabatt just nu med rabattkoden 385728
Tror jag ska slå till om denna går sönder hahaha…

Älskar alla dofterna från Byredo både som parfym hudvård doftljus osv också är de ju så fina att ha framme.
Armbandet där i fönstret kommer från Ole Lynggaard och samma läderband finns HÄR och charms HÄR…önska dig i julklapp sen vill du inga andra smycken ha!

Smågodis är min stora last så det finns alltid hemma i en kål eller två och denna skålen från Mateus hittar du HÄR i flera olika kulörer och storlekar.
Ja du som har följt mig ett tag vet nog att jag älskar porslinet från Mateus och har samlat på mig massor under ca 15 år.

Louis Vuitton är en annan favorit och på bordet ser senaste väskan tillsammans med en ny parfym från Chloé som finns HÄR grymt bra foundation från Chanel och matchande puder som jag köpte senaste gången på Taxfree.

Doftljus och doftpinnar är ett måste här hemma och förutom nyss nämnda Byredo så gillar jag även Voluspa och doftpinnarna från K. Lundqvist.
Ett toppenerbjudande på Voluspa hittar du HÄR

Kram

1 kommentar

  1. Cissi

    Tack för tipset om rabattkoden! Nu är julblusen inhandlad!

    Ps: Tack för fin blogg med bra inspiration. Brukar läsa den men inte lämna kommentarer. Konstigt, egentligen. På IG trycker man ju ❤, men man är mer anonym som bloggläsare. Detta ska jag tänka på i framtiden. God jul på dig!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *