Sandhamnsgatan 81

av | dec 10, 2018 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Veckans första Hemnet-span här hos mig har adressen Sandhamnsgatan 81 men ingår också i nyproduktionsprojektet 79 & Park i Oscar Properties regi.

Fina bilder med styling av ingen mindre än Lotta Agaton Interiors, och vi ser en naturinspirerad färgskala, bruna träslag marmor och fina designmöbler helt enligt rådande inredningstrender.
Kan vi enas om att mullvadsgrått är det nya svarta just nu?

Som i så många andra nyproduktionsprojekt så är det öppen planlösning, stora maffiga glaspartier och en ganska så minimalistiskt modern stil som vi ser i denna bostad som du hittar all info om hos Fastighetsbyrån.

Bostadsmarknaden har ju en del att problem att brottas med nu på senare tid, bostadsbrist osv talas det ju om, men de dyra och lite lyxbetonade nyproduktionsprojekten har drabbats hårdast nu när bostadsmarknaden stannat upp en smula och det syns tydligt i denna bostadsannons från Fastighetsbyrån ” Unik möjlighet att förvärva färdigställd lägenhet i Oscar Properties prestigeprojekt 79&Park. Just nu 10% prisrabatt!
Teckna avtalnu och få AVGIFTSFRITT i två år. Juridisk person kan prövas.”

 

*Mäklarbilder/ Styling Lotta Agaton Interiors

3 Kommentarer

 1. Inredningshjälpen » Inredningsnyheterna v.50

  […] Se hela bostaden HÄR […]

  Svara
 2. Inredningshjälpen » Inredningstrenderna 2019

  […] En inredningsstil med japanska influenser med lugn och harmoni i fokus och få element som samspelar i perfektion är något som är på frammarsch just nu. Stilsäkra stylisten Lotta Agaton som välförtjänt utsågs till Årets Inredare 2018 av Residence Magazine, sätter stilen på pränt i nyproduktionsprojektet 79 & Park som du ser här ovan och i dess helhet HÄR. […]

  Svara
 3. Cecilia

  Vilka vackra fönster. Har du någon aning om vart man kan få tag i sådana? Med träkarm. Många erbjuder bara bok i karmen och den gulnar och blir inte så snygg.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *