Tips för serienördar

av | dec 2, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Om du precis som jag är en riktig serienörd, så är det här ett inlägg som jag tror ska falla dig i smaken.

Hösten och vintern bjuder ju in till en hel del hemmamys och serietittande så ett tips som ligger rätt i tiden.
Jag älskar att kolla på serier, gärna sådans som man kan följa i flera säsonger på raken och ha som sällskap så där lite hemtrevligt när man känner för lite förströelse.
Helst inga våldsamma historier actiondrama osv utan hellre familjedraman, deckare eller ren feelgood..

Mina bästa tips har jag nog delat med mig av sedan tidigare, men alla danska serier som Bron, Borgen, Den som dräper, Dicte mfl liknande.
Engelska serier som Broadchurch, Happy Valley, Marcella och Scott & Bailey eller amerikanska storfräsare som House of Cards, Scandal, Homeland, Billions, The Good Wife, The Handmaids Tail, Bloodline, Ray Donovan osv.
Sen har jag kikat på lite mer okända amerikanska serier som är så där typiska amerikanska familjedrama som Nashville, The Fosters och Parenthood och dessa gillade jag väldigt mycket även om de var lite smöriga haha.

Pläd med laskade kanter HÄR // Pläd av mohair med fransar HÄR

Apple TV HÄR – bästa grejen!

Popcornmaskin i retrostil HÄR just nu med 15% rabatt

Ljuslyktor för mysljus och värme eleganta Kaasa HÄR // Kastehelmi HÄR nyheten Nappula eller klassikern Kivi HÄR

Doftljus HÄR med doft av italienska röda rosor, kryddig rosépeppar och söt vanilj.

Sköna inneskor med fluff HÄR

2 Kommentarer

  1. Jessica

    Älskar alla dina inspirerande collage!!!

    Svara
  2. Inredningshjälpen » Semmelpremiär & Serietips

    […] Ikväll tänker jag kolla på några avsnitt av en av mina favoritserier som du kanske vet så älskar jag amerikanska helylle-serier som kretsar kring en familjs liv med lite intriger osv som det är i vanliga livet. Just nu kollar jag på Blue Bloods på Prime Video/Amazon som handlar om en familj där alla arbetar inom polisen eller räddningstjänsten i New York… Fler serie-tips i samma stil tipsar jag om HÄR. […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *