Fina ting från Lindform

av | nov 27, 2018 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*Betalt samarbete med Lindform*

När jag fick frågan från Lindform om jag ville styla och fotografera några utvalda favoriter ur deras sortiment, så blev jag väldigt glad eftersom jag tycker att deras produkter är så himla fina.
Och nu har jag tagit mig ann uppgiften, en mycket angenäm sådan, och är ivrig som bara den att visa Dig hur det blev!

Bilderna denna gången går i julens tecken, det ligger ju närmast till hands i dessa tider, men de fina keramikvaserna är ju helt tidlösa i sig och går att variera efter årstidernas skiftningar i all oändlighet.
Så vackra ting, ja även om det är små vaser så tycker jag att de är väl så fina att ”bara ha som inredningsdetaljer” som man kan skapa fina stilleben med, ställa på sängbordet eller i fönstret.
Eller också kan man sticka ner en liten solitär, en kvist eller ett enkelt blad, ja det enkla är oftast det allra vackraste, inte sant?

Enkelt och vackert med inspiration från naturens former, material och kulörer, men samtidigt också skapade med fina detaljer att man man tappar hakan av förundran hur man kan skapa så vackra ting av keramik?
Stilrent och skandinaviskt, sinredningsdetaljer som skapar stor harmoni i hemmet, och ja, ännu en gång återkommer jag till mantrat ”små detaljer som gör stor skillnad för helheten”.
Handgjorda produkter som tillverkas i Thailand av ett familjeföretag och just hantverket och varje produkts unikitet är det som ger Lindform’s produkter det där lilla extra.

Jag gillar såklart alla de produkterna som jag har valt ut, men den stora mintgröna med mörkare gröna stänk som heter Bari samt de små vita knubbiga vaserna Bari Freckles med fräknar på är mina stora favoriter som jag vill lyfta fram lite extra.

Jag hoppas att du gillade min tolkning och blev förtjust i produkterna, dessa är ju perfekta att köpa i julklapp till någon som du tycker om,eller varför inte som en gå-bort-present istället för en blomma?
Vill du köpa en produkt eller två, så kan jag i samarbete med Lindform erbjuda rabattkoden INREDNINGSHJALPEN20 som ger dig 20% rabatt på ditt köp (ej REA), så passa på så har du fina julklappar fixade redan nu!

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Bari Love

    […] storfavoriten bland dem alla. Mitt erbjudande i samarbete med Lindform om du missat det hittar du HÄR och där finns även fler bilder på […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *