Hemnet-span där naturen sätter tonen

av | nov 21, 2018 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Idag vill jag gärna visa Dig ett Hemnet-span som jag fastnade för idag under min lilla spaningstur på nyss nämnda sajt.
Ett hem som för en gångs skull inte är en praktfull sekelskiftesvåning som det så ofta brukar bli, utan en nyproducerad bostadsrätt med industriell stil och där naturen och dess element fått sätta stilen rent inredningsmässigt.

Älskar extra djupa soffor som denna i bild i en svagt grön nyans, och visst är det maffigt med det stora industriells fönsterpartiet?

Denna lägenhet med adressen Svarvargatan 7 ingår i  Oscar Properties omtalade bostadsprojekt  Industriverket beläget på Kungsholmen i Stockholm där vackra industriella fönsterpartier, noga utvalda exklusiva materialval och högt till tak sätter tonen.
Bostadsytan om 93 kvadratmeter är fördelad på 3 rum och kök med öppen planlösning, och det finns även möjlighet att göra ytterligare ett rum för tex ett barnrum, hemmakontor eller liknande om man vill.

Själva inredningsstilen i denna stylade (antar jag ) lägenhet kan man väl säga är skandinaviskt bohem-chic med idel naturinfluenser och material som trä, rotting, läder, jute och hampa som stående inslag i samtliga rum.

Vill du se mer av denna lägenhet så skynda vidare till mäklarfirman Alexander White som saluför objektet.

*Mäklarbilder Alexander White / fotograf Marcus Stork

1 kommentar

  1. Tim

    Stilrent, men känns lite trångt?

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *