Skapa ditt drömhem med Cuero

av | nov 12, 2018 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*Betalt samarbete med Cuero*

Detta inlägget är skrivet i samarbete med det Göteborgs-baserade familjeföretaget Cuero som gjort sig kända kanske framförallt för deras populära ”fladdermusfåtöljer” som finns i en rad olika fina utföranden.
Fåtöljen ovan i bild som ursprungligen designades redan 1938 i Argentina, och som sedan förfinats för att möta dagens krav på design och kvalitet, bär namnet Mariposa och tillverkas för hand av riktigt fint och tjockt skinn av högsta kvalitet.
En stol som bara blir vackrare ju mer den används och som kan ärvas i generationer, ja sunt och bra hållbarhetstänk definierat om du frågar mig!
Mariopsa finns som sagt i rad olika utföranden, men nu när vi går mot vinter och kyligare temperaturer så tycker jag att varianten klädd i isländsk lammskinn som syns i bild här ovan är lite extra fin och inbjudande att slå sig ned i.

Jag gillar även den matchande pallen som man kan ha tillsammans med fåtöljen som heter Flying Goose, skön att lägga upp fötterna på eller kanske bara som en extra sittplats.

Cuero’s produkter hittar du som är inredningsintresserad och gillar den skandinaviska stilen i kombination med fina naturmaterial, i flera välkända inredningsbutiker i hela Sverige som tex Artilleriet, Länna Möbler, Living, Bredaryds Möbler -se hela listan HÄR, och deras produkter är ju både lättplacerade var man än behöver en härlig sittplats i hemmets och hur fina som helst.

Cuero vill även gärna hjälpa till och inspirera dig till hur du skapar ditt drömhem och har därför tagit fram en inspirerande minibok som du kan beställa helt gratis HÄR
I boken får du massor av användbara tips och råd och det kan man ju aldrig få för mycket av, och härligt dessutom att ha få något handfast att bläddra i som omväxling till allt som flimrar förbi via sociala medier, inte sant?

*Bildmaterial Cuero

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *