Smygjular lite hemma hos Inredningshjälpen

*Inlägget är skrivet i samarbete med Watt & Veke

Som jag nämt tidigare så kommer jag nu under upptakten inför julen, att i samarbete med Watt & Veke försöka mig på att inspirera Dig när det gäller deras produkter, visa mina favoriter ur sortimentet osv.
Jag har ju redan visat några glimtar av detta, och här kommer ännu en sådan, för trot eller ej, men jag smygjular lite här hemma redan…

Jag har ju sedan tidigare den stora Snöblomman som är så otroligt fin, en av de finaste julbelysninarna som finns om du frågar mig, och nu i år har Watt & Veke dessutom tagit fram en lite mindre variant av den otroligt populära blomman.
Du ser den där i fönstret på prov (utan belysning dock) och mässingsljusstaken Crown är även den en nyhet fån Watt & Veke.
Den sistnämnda finns även i en lägre variant för 4 ljus och den skulle väl vara fin att ha som adventsljusstake?

Produktena från Watt & veke kan du dels köpa direkt via deras web-butik eller via någon av alla deras återförsäljare.
Skulle du vara sugen på en fin Snöblomma så rekommenderar jag att du är snabb i svängarna för den är slutsåld hos dem flesta men jag vet att det finns den lilla kvar HÄR (adlink) och med 11% rabatt fram till midnatt idag med koden SINGLE11
Och på tal om rabatt så kan du shoppa annan fin julelysning från Watt & Veke med hela 20% rabatt t om den 15/11 HÄR (adlink)

Inom kort kommer det även en tävling här hos mig där du kommer kunna vinna några av mina utvalda favoriter, så håll utkik efter detta!

Ha en fortsatt fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.