Julfavoriter hos H&M Home

av | nov 2, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate, Jul

*Inlägget är skrivet i samarbete med H&M Home*

Hej fredag, hoppas att allt är bra med Dig?
Idag vill jag gärna visa Dig fin julinspiration signerad H&M Home och även peka ut några av mina personliga favoriter som jag också hoppas at du kommer att gilla.
Och bästa av allt, allt finns ute i butik och online så du kan shoppa direkt om du vill.

Kudden ovan med texten ”Happy Holiday” är så fin och finns HÄR

Du har väl inte missat att det finns en massa fina mattor hos Ellos Home?

Spana in samtliga mattor HÄR

Lantligt rustikt och ganska traditionellt med inslag av modern design med möbler och lampor som sätter tonen tillsammans med mjuka härliga textilier med struktur mönster och print samt inte minst julgardiner som du hittar HÄR

Gillar du kudden i fuskpäls så hittar du denna HÄR och en matchande pläd finns HÄR och en liknande variant fast i ljusare färgton/gråaktigt finns HÄR.
Vill du spana in alla fina julkuddar så kika HÄR

Hos H&M Home hittar du en massa fina dekorationer till julgranen och dessa hittar du HÄR och spana speciellt in de sammetsklädda kulorna och öven guldkransarna HÄR som även finns i en stor variant att hänga på dörren HÄR

Välkommen till dukat (jul)bord och glöm inte bort att det känns extra festligt och inbjudande med en fin duk som bas till det hela och eller kanske en fin löpare som man lägger under tallrikarna för extra effekt.

Jag personligen älskar de naturliga juldekorationerna i form av olika kvistar kottar, blommor osv och här ovan ser man ju hur effektfullt och fint det blir med lite gran eller rosmarinkvistar ja mer märkvärdigt behöver det inte vara.
Här finns det ju dessutom porslin med mönster av en rosmarinkvist
massa fint porslin osv som höjer stämningen vid bordet hittar du HÄR

Så himla fin skärbräda av trä med läderlindat handtag och denna hittar du HÄR och underlägget/brickan som ser ut som en träskiva med barken kvar hittar du HÄR.

Gröna toner i sovrummet, gillar du det gröna bäddsetet med rutor så finns detta HÄR och det som är ovan i bild med bladmönster så finns detta HÄR.

Låt julen flytta in även i badrummet och fortsätt med den naturinspirerade gröna stilen även här.
Duschdraperiet finns HÄR, matchande gröna frottéhanddukar HÄR och gillar du tvättkorgen i jute så hittar du denna HÄR.

Julens alla härliga doftljus hos H&M Home att njuta av själv eller att ge bort som en fin julklapp hittar du HÄR och gillade du presentförpackningen här ovan som innehåller 4 doftljus med juldofter så finns denna HÄR.

Julens fina presentpapper, snören osv hittar du HÄR

Sist men inte minst vill jag tipsa om att det finns en väldig massa fint även till barnrummet som du hittar HÄR.

*Pressbilder H&M Home

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Ännu mer jul hos H&M Home

    […] har ju redan visat en del julinspiration signerad H&M Home men nu har det fyllt på med ännu mer jul hos dem ja både nya produkter och ny inspiration så […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *