Tända ljus

av | okt 24, 2018 | Hemma hos Inredningshjälpen

Hej onsdag och ännu en dag att lägga till handlingarna, ja åtminstone om några timmar för dagen är ju i ärlighetens namn inte helt slut ännu även om arbetsdagen är avklarad.
Och med det även tid att tända ljus och göra det mysig i sitt hem, ja just detta är ju det bäst med denna årstiden och julen som kommer lite längre fram och närmare om exakt två månader är det julafton. En svindlande tanke.

Jag tog några bilder sådär rakt upp ned idag när jag tänt alla ljusen här hemma, och allt är sig likt som du ser,här flyttar vi inte på sakerna i onödan minsann…
Jag börjar dock bli väldigt trött på alltihop och skulle vilja ändra på allt och helst på en och samma gång.

Sist men inte minst vill jag tipsa dig om en serie som du kan kolla in om du omöjligtvis skulle ha samma hopplösa förtjusning som jag har för töntiga gulliga amerikanska serier där man följer en och samma familj i deras vardagsliv (så spännande och händelserikt haha), och gillar serier som pågår i en evighet…
Jag har sett flera sådana serier och just nu kikar jag på Nashville på Viaplay som handlar om intrigerna i countryvärlden med flärd och vardagsliv, kärleksproblem, sjukdomar och död…
Verklighetsflykt deluxe och det kan man ju behöva ibland.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *