Första riktiga höstrusket

av | okt 23, 2018 | Hemma hos Inredningshjälpen

I morse när jag vaknade var det något som kändes helst annorlunda jämfört med de tidigare dagarna så här långt den här hösten.
Ljuset var borta.
Solljuset som vi varit så bortskämda med i stort sett konstant sedan tidigt i somras, var som bortfluget och hade ersatts med den där massiva grå ljustonen som är är allt annat än uppiggande.
Ja, årets första riktiga dag med det där välkända skandinaviska höstrusket med allt sitt vemod har vi haft här i Malmö idag, och nånstans inombords så visste vi ju alla lite till mans att det skulle förr eller senare.

Men hösten är ju ganska fin och mysig ändå med sitt lite lugnare tempo och där det är fullt legitimt att hänga inomhus och tända massor med ljus dricka te och svepa in sig i en varm skön pläd.
Och på tal om det är det nog dags att byta ut favorit-linne-plädarna från Himla och ersätta dessa med lite varmare ullplädar.
Inte köpa nytt vill jag poängtera utan plocka fram och stoppa undan, så som man gör med ting som älskar och vill ha länge.

Den guldiga detaljen med marmofot där bakom ljuset kommer förresten från Classic Collection .
En sån där fin deco-grej som man kan ställa lite varstans och nu blev det där på skåpet som är ett sånt där skåp fullt av ”bra och ha grejor” , men just nu är det helt fullt så det borde rensas.

Spegeln i bild och även mattan under bordet kommer också från Classic Collection, och den nya fina lusstaken i mässing som jag redan visat som kommer från Watt & Veke och heter Crown 3, om du undrar.
Med det sagt, eller osagt, för detta inlägget blev ju mest svammel om väder och vind, vill jag önska Dig en fortsatt fin och mysig kväll.

Kram

1 kommentar

  1. Maria Karlsson

    Varifrån kommer det fina skåpet ifrån?

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *