Spana in Sköna Hem’s nya textilkollektion

av | okt 17, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

* Inlägget innehåller annonslänkar i samarbete med Bondeco*

I går var jag inbjuden till pressvisningen av Sköna Hem’s pressvisning av deras nya textilkollektion  som lanseras i detta nu, en pressfrukost som jag tyvärr fick ta del av via instagram av olika skäl…
Idag vill jag dock visa dig kollektionen via de fina pressbilderna och peka ut några av mina personliga favoriter.
Att uppdatera hemmet med nya fina textiler är ju ett lätt och inte speciellt kostsamt sätt att skapa förändring i hemmet i takt med årstidens skiftningar och trender som kommer och går!

Bakom kollektionen står ännu en gång Sköna Hem’s duktiga inredare Karolina Karlsson och Marie Wärme, som tillsammans skapat en jättefin, trendriktig kollektion som säljs i samarbete med nylanserade inredningsbutiken Bondeco som också var delaktiga i själva pressningen som såg magisk ut.

Den rutiga kudden hittar du HÄR och den avlånga randiga finns HÄR.

Bäddsetet av bomullspercale med fin kantsöm  HÄR och då speciellt i kulören Light Greenfaller mig personligen i smaken, och spana in decokuddarna med ”fjädermönster” som ser ut att vara målade med akvarell, så fina och dessa finns HÄR och i tre olika kulörer.

Kollektionen innehåller så många fina decokuddar till riktigt bra pris (199 kr) och som du ser så finns kuddarna som jag tipsade om ovan även i en avlång variant som finns HÄR.

Kuddarna med bladmönster som också skymtar fram där i kuddhavet heter Foliage och finns i tre olika färgställningar.

*Pressbilder Sköna Hem / fotograf Martin Cederblad

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *