*Inlägget innehåller annonslänkar*


Hej tisdag, hoppas att allt är fint med dig?
Idag vill jag så himla gärna visa Dig mina senaste lampinköp, alla fina och lite annorlunda, ja sådana som sticker ut lite från mängden och dessutom blir fina inredningsdetaljer förutom själva belysningsfunktionen.
Först ut har vi lampan Grape som ser ut just som en klase vindruvor av munblåst glas och denna kan man antingen lägga så som jag har gjort eller hänga upp den i tex ett fönster.

Ovan i bild ser du en lampa helt i riktig massiv mässing som känns så otroligt välarbetad och gedigen i förhållande till det priset som står på dess prislapp, och nu dessutom med 20% rabatt
Ett riktigt kap med andra ord som är fin som sänglampa, fönsterbelysning osv.
Gillar du mässing oc lite udda ting är jag nästan säker på att du även gillar denna leopardlampan , så cool och även denna på REA just nu.

Den senaste lampan eller rättare sagt lampfoten är en ståtlig pjäs av porslin som du hittar HÄR.
Gillar du stilen så finns samma design även som en fin urna som finns HÄR.
Jag har inte hunnit skaffa någon lampskärm till denna ännu men det funkar ju fint även med en stor dimbar ljuskälla så som på bilden och det ger även ett lite modernare utseende, tycker jag.

Sist ut ha vi en lampa (or) som jag helt glömt bort att jag hade i min ägo, men som jag hittade i vårt förråd, hahaha, den spm spar han har.
Gillar du denna klassiska stilen när de gäller lampor så kan jag tipsa dig om denna variant som är nästan identisk med den som syns i bild.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *