Tipsar gärna!

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Eftersom så många har ställt frågor om de olika produkterna som syntes när jag visade bilderna från förra julen här hemma hos mig, så tänkte jag att det kunde passa med ett inlägg till för jag tipsar ju Dig gärna om dessa, såklart!
En del har jag haft i några år, men jag har hittat snarlika varianter till de som inte finns kvar längre, så kika vidare nu!

Julstjärnan kommer från Watt & Veke och just denna varianten hittar jag inte men fler fina stjärnor från dem finns HÄR.
Ljuslyktan/ vasen i glas får jag alltid frågor på, och en nästan identisk sådan hittar du HÄR och i denna har jag ett blockljus med LED, vilket gör det fritt fram att dekorera med kvistar osv utan brandrisk.

Ljusstaken med kulor kommer från Svenskt Tenn (endast i butiken), och den lite lägre mässingsljusstaken är designad av Ilse Crawford och hittas HÄR.

Adventsljusstaken i fönstret köper du HÄR och den finns även i grått utförande HÄR om du föredrar det.
De rosa sammetskuddarna som är 60×60 får jag alltid mycket frågor på och dessa kan du köpa HÄR med 20% rabatt.

Ja det var väl det hela det! Jag gillade verkligen hur förra julen såg ut både färg och stilmässigt så det blir nog en ganska så snarlik variant även i år.

Ha en fortsatt fin kväll!

 

1 reaktion på “Tipsar gärna!”

  • Linda skriver:

    Så fint!! Gillar det verkligen. Blir något liknande hemma hos mig i jul också. Ha det bra och fortsätt med alla dina fina tips och din inspiration!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.