Hemma hos Madeleine

Igår damp det senaste numret av Residence Magzine ner här hemma hos mig, och det var jag såklart inte sen att bläddra igenom.
Ett riktigt fint inslag i detta numret är hemma-hos-reportaget som gjorts hemma hos inredaren och stylisten Madeleine Klingstedt Asplund som bloggar hos Residence HÄR en jättehärlig tjej som jag ofta träffar vid olika pressträffar, mingel osv när jag är i Stockholm.


Så fina bilder från hennes magiska hem tagna av ingen mindre än Kristofer Johnsson, och ovan ett litet smakprov på hur detta ser ut.
Så ett litet bloggkärleks-tips ifrån mig idag, kika in hos Madeleine i bloggen eller på instagram HÄR.

Kram

1 reaktion på “Hemma hos Madeleine”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.