Snöblomma – nu både stor och liten!

av | sep 20, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Gillar man julen och kanske framförallt den där mysiga tiden innan med all förberedelser oss innan det som komma skall, ja då har man ju verkligen en härlig tid framför sig.
Man ill så klart inte starta allt för tidigt, men den krassa sanningen är att vill man slå till på den finaste julbelysningen på marknaden så gäller det att vara snabb som tusan och slå till redan nu.
Den helt otroliga Snöblomman. tillverkad av tre lager kalkpapper som du ser ovan, nej jag har inte plockat fram min ännu bilden är från förra året, sålde ju slut i ett huj förra året och det var många som var besvikna över att bli utan.
I år lanserar Watt & Veke dessutom en mindre variant av den omtyckta Snöblomman, ja originalet är ju en riktigt maffig sak och den lilla passar bättre om man inte har så stora fönster.
Vill du säkra din Snöblomma redan idag så finns den stora varianten HÄR med rabatt just nu, och du hittar både den stora och den lilla varianten HÄR.
I år tänker jag kombinera min stora blomma med den lilla, har du riktigt stora fönster precis som jag så testa detta du med!

Samma scenario var det ju med ljusstaken Mäster förra året, en riktigt fin och omtyckt ljusstake med ”glasbollar” runt ljusen som du bla hittar HÄR och denna finns även i silver om du heller gillar det.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *