Kvällsfin i Emerald Green

av | aug 29, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate, Veckans outfit

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Igår checkade vi som sagt in på hotell i Göteborg, Radisson Blu Riverside för att vara mer exakt , och känner du till hotellet så vet du att de har en en wellness-avdelning samt takterrass med magisk utsikt in mot staden från Lindholm där hotellet ligger.
Dit upp begav vi oss för att njuta av dagens sista solstrålar, utsikten och bara en pusta ut innan vi gick för att äta middag.

Jag bytte om inför middagen och kände mig kvällsfin i min nya klänning i kulören Emerald Green, en sprillans ny klänning som du hittar HÄR.
Just grönt är ju en kulör som är hetare än någonsin Judt nu, och enligt trendrapporten från Jotun Lady som jag bloggade om igår, så fortsätter de gröna nyanserna att stoltsera även under 2019.

Till klänningen hade jag en kofta av merinoull i matchande kulör som du hittar HÄR och även det breda flätade bältet som jag har i midjan går ju ton i tom och finns HÄR.
Jag kände mig riktigt fin i den helgröna outfiten, och middagen som följde blev riktigt lyckad, men det är ju en helt annan historia det..

Ha en riktigt fin onsdag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *