En magisk kväll med Jotun Lady

av | aug 23, 2018 | Bloggkärlek, Trendspanat

En av anledningarna till att jag befinner mig i Stockholm är att jag i tisdags var inbjuden av Jotun Lady till en magisk kväll  där de i samarbete med arkitekten Andreas Martin Löf premiärvisade deras kommande färgkollektion och färgtrenderna för 2019.
Kvällen var premiären och startskottet för en lanseringsturné runt om i hela välden och på plats var såklart karismatiska Lisbeth Larsen som var kvällens värdinna tillsammans med Anderas och Madeleine Ek som driver EKPR.
Ovan i bild ser vi Lisbet från Jotun och Svante från Elle Decoration.

Kvällens värd Andreas Marin Löf som är en av Sveriges främsta arkitekter, och väldigt trevlig dessutom och till vänster har vi Lotta Agaton som också var på plats, det bästa av allt sådana här kvällar är ju alla roliga möten med nya och gamla bekantskaper.

Jag och Madeleine, så förväntansfull inför att det hela skulle dra igång!

Magisk utsikt över Riddarfjorden från Norr Mälarstrand,  ja du ser ju själv och samma utsikt var det ifrån stort sett våningens alla röster och två balkonger.
Andreas Martin Löf har dessutom en tagit fram en egen doft som en hyllning till platsen.

Bubbles & Bites

En bättre tisdag helt enkelt

Stylingen var i vanlig ordning när det gäller Jotun Lady, gjord av den norska stylistduon Kråkvik/Dorazio och det är även de som har stylat pressbilderna som visar den nya färgkollektionen 2019 och dessa kommer först i nästa vecka så dessa får jag återkomma med då.

Frida Fahrman var också där och vi brukar ses på tillställningar som dessa så det var kul att ses igen.
Jag hade som du ser lyckats pricka in en av de stora kulörtrendenderna rent kulörmässigt som du ser, ja under nästa år blir det åter massor med puderrosa och svagt lila nyanser, beiga toner och grönt.

Innan själva middagen började så berättade Lisbet om den kommande kollektionen som döpts till Identity, visade lite sneak peeks av de kommande pressbilderna och även om trenderna ur ett internationellt perspektiv.
Det här är nog  den fjärde gången som jag lyssnar på Lisbets’ trenddragningar och det är alltid lika intressant och träffsäkert.

Sen blev det mat som var både vacker att titta på och magiskt god att få smaka och maten kom ifrån restaurangen Adam & Albin .
Råbiff och Fröjalax med en sås som var så god att alla vid bordet spikade tallrikarna från Himla för att inte missa en enda droppe, hahaha, ja så gott var det!
Vi fick även en supergod dessert med hallon, persika, glass och sabayonne, men den missade jag att fota, antagligen för att den var helt magiskt god den med.

Ja, har du läst enda hit och kikat på bilderna så förstår du nog vad inläggets rubrik syftar på.
Kollektionen med de fina pressbilderna återkommer jag som sagt till så snart jag fått pressbilderna, ja den som väntar på något gott.

Stort tack till alla inblandade.

*Bild 1-3, 6-7, 10+12+15 är bilder från EKPR resterande bilder är tagna av mig.

3 Kommentarer

 1. Inredningshjälpen » En liten tur på Formex Aw18

  […] besöksantal. Jisses så lite folk det var! Men men, eftersom jag ändå var uppe med anledning av middagen med Jotun och Mateus 25-års jubileum , så blev det ett snabbt besök även denna […]

  Svara
 2. Inredningshjälpen » Jotun Lady presenterar ”Identity” Färgkartan 2019

  […] berättade om trenderna inför det kommande året osv. En riktigt trevlig kväll som ja bloggade om HÄR och idag har jag äntligen fått de fina inspirationsbilderna som visar kollektionen så dem vill […]

  Svara
 3. Inredningshjälpen » Inredningsnyheterna v.48/ 2019

  […] Andreas Martin-Löf Arkitekter HÄR som är en  av Sveriges mest framgångsrika och hyllade arkitektkontor firar i år 10-års jubileum och i samband med detta släpps boken One to One som lyfter fram 20 av kontorets projekt. I samband med att boken släpps den 28 november bjuder man in till fest och en tillfällig utställning i lokalerna på Norr Mälarstrand som jag hade nöjet att besöka under en magisk kväll […]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *