Day Home AW18

av | aug 21, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Idag vill jag gärna visa Dig höstkollektionen från ett av mina personliga favoritvarumärken nämligen danska Day Home.
Ett varumärke vars bohem-chica still känns igen på direkten, och kanske är det just det där som jag gillar lite extra, att man är sin stil trogen och tror på det man gör så in i bomben att man inte stirrar sig blid på trenderna helt slaviskt eller gör som någon annan redan gjort…
Jag som älskar rosa får ju mitt lystmäte stillat med dessa lite dovare rosa nyanser i fin kombination med framförallt nougatbrunt, blått och grönt

Siden, sammet, mönstermix, broderier och mixade material är ju inget som är unikt för Day Home utan något som vi ser övergripande just nu.
Dock är det ju inte all som lyckas lika bra med bedriften att få ihop det så här snyggt…

Skapa kontraster!
Prints med japanska influenser, riktigt snyggt med svarta som bryter av de annat lite snälla och mjuka kulörerna.

Så himla fint alltihop, jag älskar stylingen och färgskalan och notera även att man helt skippat allt vad lejongult, senapsgult osv heter som annars sprider sig som en diarré (förlåt), just nu i inrednings och modebranschen.
En kulör som man antingen älskar eller hatar gissar jag.

*Pressbilder Day Home

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *