Svar på frågor

av | aug 19, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej härliga söndag och jag startar med att svara på några frågor som jag fått flera gånger om via kommentarer, mail och på instagram, och gör det öppet här i inlägget så att fler som undrat kan få svar på samma.
Bra va?

1. Var hittar jag liknande sammetsgardiner som du har i  ditt sovrum?

Mina gardiner är specialsydda eftersom vi har väldigt högt i tak här hos oss men har man normal takhöjd så finns det liknande gardiner med fint fall och med dubbel bredd HÄR.
Riktigt bra pris, många kulörer att välja mellan och just nu nedsatta med 20% rabatt.

2. Var hittar jag fina coffee table books?

Massor med fina och lite lyxbetonade böcker om inredning, design, mode osv hittar du HÄR, själv är jag sugen på att slå till på denna.

3. Den bubbliga grå taklampan som syns i mäklarbilderna från Isabella Löwengrips hus som är till salu, var hittar jag denna?

Det finns ju så många fina lampor hemma hos Isabelle men jag är ganska säker på att det är denna lite annorlunda lampa som efterfrågas.En lampa som verkligen förenar design & funktion , finns i även i kulören Amber och just nu på kampanj med nedsatt pris HÄR

4. Cashmere-tröjan av 100 % cashmere på REA just nu som du tipsat om, hur är denna  i storlekarna?

Helt normal skulle jag säga, jag har min vanliga storlek som jag brukar ha, men vill man ha en lite rymligare tröja så kan man gå upp en storlek utan problem.

5. Länken till doftljuset med lock som du tipsade om fungerar inte?

Oj, det måste ha blivit något galet! Doftljuset som faktiskt är ett grymt budgetkap är ju dessutom fint att spara själva mässingsburken när ljuset brunnit färdigt.
Diska ur och ha som inredningsdetalj eller kanske förvaring i badrummet?

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *