Tegnérgatan 18

av | aug 15, 2018 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Veckans andra Hemnet-span här hos mig är så in i bomben snyggt i minsta detalj att jag nästan svimmade när jag fick syn på det tidigare idag.
WOW!
Jag saknar nästan ord för hur magisk denna bostad är, du kommer snart att förstå vad jag menar!

Vardagsrummet som går i gråvita toner, ton i ton off color….helt i min smak, och kolla in kakelugnen och dörrdekoren, stuckaturen osv.
Nästan löjligt att jag beskriver det du ser med blotta ögat…slutar babbla nu.

Och vidare till matsalen där moderna designmöbler i internationell stil tar plats i sekelskiftesglansen och ja, även här en väldigt tjusig kakelugn!

Köket i modern och betydligt mer minimalistisk stil jämfört med övriga delar av bostaden som har Tegnérgatan 18 i Vasatan i Stockholm.
Den klarblå nyansen som vi ser på målningen i köket och byrån i hallen är accentfärgen som sätter pricken över i genomgående i detta hem.

Sovrum och barnrum lika klanderfritt och magiskt som allting annat…och ja, jag har tappat räkningen när det gäller antalet fina kakelugnar.

Vill du veta mer om Tegnérgatan 18, skynda vidare till mäklarfirman Wrede som saluför objektet.

Ska vi gissa att detta blir veckans Hemnet-raket?

2 Kommentarer

  1. Åsa Fredriksson

    Wow va fint Undrar var den vita golvlampa kommer ifrån?

    Svara
  2. Inredningshjälpen » Norrtullgatan 20

    […] objektet efter det andra på Hemnet just nu. Jag har ju redan visat två fina objekt här i bloggen HÄR och HÄR och nu ett tredje i form av nyutkomna Norrtullgatan 20 i […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *