Tell Me More – AW 2018

av | aug 8, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Idag vill jag gärna visa dig den kommande höstkollektionen hos designvarumärket Tell Me More vars produkter jag brukar visa upp då och då här hos mig, ett varumärke som jag personligen gillar och då blir det ju gärna så.
Jag gillar långsiktigheten i deras kollektioner och älskar att de uppdaterar befintliga sortimentet med nya kulörer osv efter säsongernas skiftningar.
Så, nu kikar vi på höstnyheterna via deras senaste inspirationsbilder!

Enkel och tidlös skandinavisk design där inspirationen till både material och kulörer gärna hämtas från naturen och dess skiftningar, och vi ser även stor trendkänsla när det gäller de rätta kulörerna.
Till säsongen SS18 adderade Tell Me More trendkulören Amber, en rostbrun nyans som ju är trendigare än någonsin även denna hösten, och denna i kombination med kulörer som Light Grey, Woven light blue och Navy blue, blir en trendsäker och vacker färgskala.

Ovan ser vi en fin nyhet till det dukade bordet i form av rustik handgjord keramik som bär namnet Lille.
De nya produkterna premiärvisas live på Formex nu i augusti och dit tänkte jag ta en tur i vanlig ordning.

Hoppas att du blev inspirerad precis som jag av de härliga pressbilderna ovan, och vill du spana in samtliga produkter i Tell Me More’s sortiment så hittar Du dessa påTell Me More’s hemsida, såklart!

*Pressbilder Tell Me More

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *