Att även älska hösten

av | aug 6, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hur mycket jag än vill lovprisa denna sommaren och det härliga vädret som vi fått oss till skänks, så måste jag ändå säga att jag ser fram emot den årstid som komma skall härnäst, ja jag skulle kunna dra det så långt som att erkänna att jag även älskar hösten.
En sån lilla mysig och tillåtande årstid där det känns fullt legitimt att spendera tid inomhus, boa in sig och allt det där.

Höstmyset fixar du enkelt med hjälp av härliga textilier i höstnyanser, mysbelysning, massor av tända ljus osv och här vill jag gärna tipsa om den hängde ljusstaken i metall som åter finns på lager HÄR och denna finns även i mässing om du föredrar det.

Ha en fortsatt fin dag och fortsätt att njuta av sommaren för ännu är den här!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *