Veckans Hemnet-span hittar vi i Bromma

av | aug 4, 2018 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Hej lördag, hoppas att du har det bra?

Jag har ju redan visat ett fint Hemnet-span denna veckan, eller åtminstone köket tillhörande ett hem som är till salu just nu, men när jag fick syn på det här smått unika huset som nyss kommit ut till försäljning så kände jag att även detta måste få ta plats här i bloggen.

Enligt mäklarbeskrivningen ett unikt tillfälle att förvärva ett av Sveriges mäktigaste nybyggda epokgörande arkitektritade stenhus i hjärtat av Gamla Bromma. Uppfört 2018  med stor omsorg att förvara det kulturhistoriska arvet genom den klassiska stilen från 1928, ja jag antar att det låg ett annat hus här tidigare, men det framgår inte av beskrivningen…

Om köket i mitt förra Hemnet-span var både vackert och påkostat till tänderna, så är ju detta underbara rustika kök inte ett dugg sämre.
Väldigt speciell stil, ja visst anar vi vibbar från ett franskt lantkök här?

Vackra detaljer att spana in överallt, ja jag tänker såklart på de utsmyckade taken, fiskbensparketten, dörrpartierna, fönsterna osv.

Och sist men inte minst badavdelningen som ju går att likna vid ett förstklassigt SPA, och det är ju inte fy skam att ha ett eget sådan i sin ägo.

Vill du veta mer om detta objektet som har adressen Mårdvägen 58, skynda vidare till Fastighetsbyrån Bromma där du hittar all info och fler bilder.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *