Sunday at home

av | jul 29, 2018 | Hemma hos Inredningshjälpen

Söndag här hemma hos oss, med betoning på hemma som jag återkommer till snart…
Jag fick för mig att jag kände en svag svalnade bris genom balkongdörren i morse när jag vaknade men det kan ha varit en hallucination, värmen här hemma gör mig smått tokig just nu.
man ska ju inte klaga på vädret när det är så här, men visst vore det ändå skönt med ett uppfriskande regn och några grader lägre temperatur?

 

Hemma var det ja, vi har ju inte varit ute och rest denna sommaren om man bortser från lite turer här i Sverige och att vi var i Thailand så sent som i maj.
Dels beror det väl på det fina vädret här hemma och dels på att hundarna varit sjuka i omgångar och att jag velat vara tillsammans med dem lite mer än vanligt, slippa lämna bort dem och sakna dem osv.
Samtidigt längtar jag bort, längtar efter ledighet, miljöombyte och allt det där.
Men hjärnan blockerar sig, jag ka inte komma på ett enda ställe som jag vill åka till och när jag ser vart ”alla andra åker” så verkar det så himla härligt men ändå ouppnåeligt på något sätt….hotellrum för 10-15.000 kr natten eller fina lyxhus med pooler som de hyrs på de rätta platserna vid Medelhavet.
Ja, jag vet inte riktigt vad folk har för semesterbudgetar nu för tiden men det verkar vara no limit som gäller, hahaha.
Hur känner du, har du fått ut det bästa av denna sommaren och isåfall hur?
Jag känner mig lite ensam i mina funderingar så dela gärna med dig, det skulle betyda mycket för mig.

Bilderna tog jag på det som samlat sig på bordet just nu, så där bara rakt upp och ned.
Småsaker flyttas ju runt och hamnar på olika platser här hemma, men jag är ganska sugen på en lite större förändring just nu.
Framförallt vill jag få bort den rosa känslan vilket vill säga ny soffa och ny matta under matbordet framför allt.
Funderar på att lägga ut mina två rosa soffor på Blocket och se om det går att sälja, eller kanske någon av er som läser bloggen är sugen på en rosa soffa?

Kram

2 Kommentarer

  1. Helena

    Jag tänker spontant att du har en specifik skara du följer som hyr dessa lyxhus och åker på dyra semestrar. Många av mina vänner har åkt runt i Sverige på tågsemester och själva tog jag sambon tåget ner till Köpenhamn för att hyra bil och spendera några dagar på norra själland- helt underbart!!

    Svara
  2. Frida

    Hej, tack för en superblogg, följer dig både här och på instagram och du ger mig massa inspiration! Vi letar soffor till den del av vårt vardagsrum där vi inte har någon teve, tanken är att det ska bli en härlig hörna att umgås vid, spela spel osv. Ska du sälja dina soffor får du gärna skicka bild och prisuppgift. Annars får du gärna tipsa om inredningsinspo till en sådan hörna. Ha det fint och tack för bra läsning /Frida

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *