Fusk med rabatterna?

av | jul 26, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

På förkommen anledning, eller egentligen så var de en annan bloggare som gick ut och varnade på Instagram för att bla Ellos fuskar med sina rabatterbjudande och att rabatterna inte gäller för allt osv när man väl vill beställa.
Jag utelämnar bloggaren i fråga här eftersom det är person som jag tycker är duktig i allting för övrigt som hon gör osv, och vi kan ju alla förhasta oss en smula ibland, inte sant?
Men åter till frågan om de fuskas osv eller ej och svaret på den frågan är enligt mig NEJ, det fuskas inte.
Dock kan jag hålla med om att det kan vara klurigt ibland att hålla isär de olika erbjudanden som löper parallellt, när den ena kampanjen slutar och en annan tar vid.
Jag gör ju en del samarbeten med Ellos med så kallade rabattkoder och annonslänkar, och försöker så noga jag kan att ange exakt vad som gäller för de olika erbjudanden, hur länge erbjudandet gäller osv, men är du osäker så får du hemskt gärna skriva till mig och fråga alternativt fråga kundtjänst hos Ellos, de brukar alltid svara snabbt och ha koll på allt.
Och för att förtydliga lite mer eftersom jag tipsat ganska mycket om olika erbjudanden nu nyligen under Den stora Sommar-Rea’n som pågår så tänkte jag bena ut vilka kampanjer som gäller just nu.

Sommar-REAN
Här hittar du rena REA-produkter både när det gäller INREDNING och MODE med upp till 70% rabatt på ordinarie priser.
Dessa produkter är markerade med REA och har röda priser samt att du ser vilken procent rabatt varje vara har och äve ordinarie pris finns alltid utsatt.
I REAN hittar du dels produkter från Ellos eget sortiment men även från välkända varumärken som Himla, Dirty Linen, Gant, Day Home, Marimekko mfl
I denna kategorin finns RABATTKODEN 385711 som ger dig ytterligare 50% rabatt på REA-priset och denna rabatt gäller för Ellos egna kollektioner men ej varumärken och möbler som endast är på ”vanlig REA”.

Home Kampanj

Parallellt med REA’n löper Home-kampanjen där du får upp till 25% rabatt på hela Home-sortimentet inklusive nyheter och varumärken men ej på möbler.
Dessa produkter är rödmarkerade med procentsats, ordinarie pris samt märkta med KAMPANJPRIS med grå skuggning.

REA och KAMPANJ är alltså två olika kategorier

Sist men inte minst har vi ytterligare ett erbjudande där man får 30% på dyraste varan, och den rabatten gäller både för Mode och Home samt varumärken men ej för möbler, till ordinarie pris.
Låt säga att du köper en del fint från REA’n och får ytterligare 50% rabatt med rabattkoden 385711 samt köper något fint bland nyheterna till ordinarie pris, då får du automatiskt 30% rabatt även på denna produkt.

Inte så krångligt va?

Bilderna ovan kommer från Ellos och visar några av deras senaste nyheter, vill du kikare närmare på alla nyheter så kika HÄR

1 kommentar

  1. Melissa

    Hej,
    Måste dock säga att jag anser att många företag ”fuskar” med rabatter. Tex confidentliving som höjt priser på en del varor för att sedan ha deras 20% kampanj. Tråkigt tycker jag

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *