Halva priset på REA’n

av | jul 23, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Jag har ju tipsat om mina favoriter när det gäller REA’n hos Ellos Home sedan tidigare, och vill även passa på att påminna dig om rabattkoden 385710* som ger hela 50% rabatt på REA-priset när det gäller Ellos Mode.

Svart omlottklänning HÄR // Svart midjekort skinnjacka HÄR // Prickig klänning HÄR (ej REA men bra pris /REA på röd variant)

Handväska av skinn redan nedsatt med 40%

Sandaletter designade av Sofi Fahrman HÄR // Svarta mockapumps HÄR

Svart långklänning HÄR // Mönstrad Kimono HÄR // Rosa tyllklänning HÄR

Rosa sommarklänning med blommönster HÄR // Baddräkt Majken

Jeans med skön boyfriend passform HÄR // Vit blus HÄR// Vita sneakers HÄR

Skönhetsprodukter med 50% rabatt HÄR

 

Gäller på kläder, skor samt accessoarer från Ellos egna kollektioner. Max 1 gång/kund. T.o.m. 2018-07-23. Gäller varor från Ellos Collection, Ellos Beachwear, Ellos Kids, Ellos Men, Ellos Plus collection, Ellos Sport, Sense of Karma, Áhkká samt More Than Basic. Gäller ej produkter märkta med ”kampanjpris” och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Fri frakt gäller för normalpaket max 20 kg (värde 49,90) vid nybeställning över 499,- (efter avdragen rabatt) på Ellos. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel samt slutförsäljning.

2 Kommentarer

 1. Jenny

  Hej!
  Jag önskar länk till den prickiga klänningen
  Tack för fantastisk blogg!
  Med vänlig hälsning,
  Jenny

  Svara
 2. Maria Vighult Klippel

  Tack för en fin blogg, den enda jag numera läser kring inredning! Jag tycker att den är informativ och ödmjuk! Jag har en fråga kring Ellos rabattkoder. Jag får många via sms och det är ju trevligt. Men är det sällsynt med koder som gäller Ellos Home? Undrar Maria

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *