*Inlägget innehåller annonslänkar*

Gokväll i stugan, hoppas att allt är bra med Dig i värmeböljan, idag har det ju varit hur varmt som helst känns det som.
Och vad passade då denna bloggerska på att göra, jo jag kände att det var lite eftersatt med städning och röjning här hemma så jag har minsann storstädat hela dagen….inte så kul…
Nu är jag dock helt färdig och ska ta mig till närmsta badbrygga för att kyla ner mig, det behövs kan jag lova!

Ha ha, Affe han har dock inte gjort många knop idag, han har mest övervakat det hela från sin position där i soffan bland alla kuddarna, idel favoriter gamla som nya.
Den stora sammetskudden med den roliga platta tigern var det många som var nyfikna på och ville bestämma när jag visade den förra gången och nu kan jag tipsa dig om att du kan betala den hem till dig HÄR.

Så himla fin med tofsar  hörnen och dessutom är det ju supertrendigt med tigerdetaljer just nu, och andra vilda djur för delen, det ser vi ju tex hos Guci mfl.
Straxs bakom tigerkudden står en en annan nykomling som också är jättefin, och denna har en insekt (fråga mig inte vilken haha) broderad i guld på mitten och runda bollar i varje hörn.
Vill du spana in denna närmare så hittar du den HÄR

Kudden med elefanterna och den avlånga med världskartan är klassiker från Svenskt Tenn och lika klassiska är väl Egg-kuddarna från Ceannis som jag har haft i många år och dessa hittar du HÄR. och finns även som en härlig pläd som jag också har i mina gömmor, undrar bara var?

Så, nu är det bråttom här för jag är så himla otålig och vill komma iväg och bada, jag älskar och bada och har nog badat i stort sett varje dag sedan mitten av maj.

Vilken sommar, bästa på riktigt länge!

Kram

1 kommentar

  1. Åsa Aabakken

    Jättefina kuddar och söt hund. Min dvärgschnauzer Molly ligger också mest i skuggan och slappar, det är nog lite för varmt för dem ♥️

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *